FAKTA ABOUT MEJ

Kom på att jag blev nominerad av mille. Dom som är nominerade måste skriva ett inlägg på sin egen blogg. I det inlägget ska du skriva 6 fakta om dig själv och sen nominera 6 andra bloggare.

1. Jag är väldigt strukturerad - måste alltid skriva listor, planera allt flera dagar i förväg, skriva ner så jag har koll på hur mycket pengar jag har/kan göra av med osv. Jag skriver listor vad jag ska packa, göra, måste göra, vill göra, ska köpa. Aa, ni fattar nog, ett control-freak ;)

2. Jag har en hemlig dröm (mohaha) - min hemliga dröm är att bli smällfet och sen kunna träna bort allt igen. Sjuk dröm, men det skulle vara så häftigt att träna och se resultat. Man blir ju lite taggad av allt biggest looser.

3. Jag älskar barnfilmer - jag älskar disney (helst alla gamla braiga disney), alla astrid lindgren-filmer och när jag är sjuk och ligger hemma och myser i soffan ser jag helst på barnkanalen.

4. Jag har extrema humörsväningar - t ex på tisdags och fredags eftermiddagar (i skolan) skriker jag av skratt för att jag är så trött, och sen när jag kommer hem kan jag grinar för att jag är så trött och arg. Jag kan grina av lycka (till filmer, musik och allt som är lyckligt) och sen kan jag grina till allt annat (kan börja grina för att jag ska berätta nått pinsamt, se en sorlig film, att det inte blev den middagen som jag ville). Jag kan skratta åt helt störda saker och ibland blir jag arg för ingenting.

5. Jag är en riktig gottegris - älskar allt som är onyttigt. Det bästa är såklart chips ♥

6. Jag älskar musik - älskar att sjunga, dansa, lyssna, spela!! Finns inget bättre än att sitta vid datorn och dunka musik på högsta volym samtidigt som man leker att man är bäst i världen på att sjunga. Att dansa till asbraig musik är inte heller så pjåkigt.


Förlåt att jag är världens sämsta på sånthär...kommer verkligen inte på nått.

Jag nominerar: signe, sandra, felicia, maria, sofia, emma

/Linn

Kommentarer

Kommentera gärna!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress, så vi kan titta förbi på eran blogg!

Eran kommentar:

Trackback
RSS 2.0