WOOPWOOP 

Två av Linnéas bilder från trästock!! FETT ROLIGT VARE!!!

 

/Linn


I can do it like a brother, do it like a dude


Haha jag är ju en tönt, MEN jag tycker sånt här är fantastiskt roligt. Ser egentligen helt muppat ut, men vem skulle tacka nej till att få vara med på en sån här bild med bröderna Salvatore.

/Linn

Na Na Nah!

.
Hejsan hoppsan! Nu drar jag uppåt landet till skellefteå och trästocksfestivalen där det blir tre nätter i tält och tre kvällar med musik och annat kul! Såg precis också att regnet som skulle komma konstant hela helgen kankse bara kommer lite på lördag så det känns bra och det här kommer bli kalas!! :D
.
/maria

KALENDER 2011/12


 

Här har jag gjort ett litet kollage av bilder som jag tänkt skriva ut till min nyinköpta kalender. Jag har bestämt att i år ska ag bli ännu bättre än förra året på att planera. Har på känn att det kommer bli ganska stressigt med alla nya ämnen och om jag ev ska läsa massa utökade kurser och samtidigt vill ha ett liv där emellan. Om man ska planera och vara duktig kan man ju göra det med stil så blir det lite roligare iaf ;)

 

(Haha vet att de blev lite olika i typ storlek och att baksidan har skuggning på bilderna, men jag råka tabba mig och göra första bilden till ett lager och då gick inget att ändra osv)

 

/Linn


PITÄ

Tjohejsan!!
.
Har haft några råmysiga dagar i piteå med massa bad, utflykter, massa fika, god mat, roddbåt, motorbåt, försök till att åka vattenskidor, billig glass, madrasshäng, cafehäng och massa annat! Här kommer lite blandade bilder därifrån :)

WOODSTOCK

http://kingsheepblog.files.wordpress.com/2009/08/taking-woodstock-poster.jpg

 

KLICKA PÅ EL BILDO SÅ FÅR NI EN TRÄSTOCKSPELLISTA!!!

 

/LINN
rubrik

.
Livet är sjukt fint för tillfället och det är typ mest massa bra hela tiden och lovet börjar arta sig mot det bästa någonsin! :D Helgen har varit kalas och lördagen var typ bäst och i afton åker jag upp till josefin i piteå tillsammans med alice, linn och anna och det blir nog söndertrevlans! :D
.
Hoppas ni också har det braaa och vi får se om det börjar uppdateras mer här senare!
.
/maria

7 juli

HEJSAN SVEJSAN!
.
I söndags rullade jag linn och josefin tillbaka till umeå från en vecka i borlänge med en massa massa massa bra konserter, med skönaste camp-grannarna och hängen, med för många tusen mackor bredda, med för många bajamaja-besök och med för varma mornar i tältet. Sjukt bra vecka blev det i alla fall, och att jobba på peace var typ ändå värt det!!
.
Nu har jag landat hemma i några dagar och hunnit varit mogen med linn med stohandling, ätit middag med massa bra, film-mysat, haft körlektioner, varit hos mormor och målat och så har jag varit i stugan och stekt och det känns hehe.
.
Kan bjuda på 4 bilder från senaste dagarna.
.
.
.
Snygga målarkläder typ.
.
Ha det gött /storbloggarmaria

RSS 2.0